VÁLOGATOTT MUNKÁINK

EGEK KIRÁLYNÉJA - ÚJPESTI FŐPLÉBÁNIA

2015

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

_MG_7958_edited.jpg

DUNAMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET SZÉKHÁZ ÉS KONFERENCIAKÖZPONT

2020-

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

2_edited_edited.jpg

VESZPRÉMI CSALÁDI HÁZ

elkészült
2005

"Az épület különlegessége az oldalhatáros beépítésre adott egyedi válasz. A síkban egy vonalat követő homlokzati felületek térben eltolódnak. A mozgást a puha kitöltések jelzik."
Tervező: Berzsák Zoltán  -  Munkatársak: Mravik Csaba, Sztojka Gábor

2_edited_edited.jpg

CSÖMÖRI REFORMÁTUS TEMPLOM ÉS PARÓKIA

2014

As an open space with lots of visitors coming in every day, Office Building was one of my favorite projects to work on. It not only manifests my architectural inspirations and beliefs, but it’s the perfect combination between design and practicality. If you’re ever in the area, I invite you to stop by and take a look yourself.

kb_002_edited.jpg

KERESZTÚRI ÉTTEREM ÉS IRODAÉPÜLET

2009

"A Preisich Gábor által tervezett Polgármesteri Hivatal bővítéseként létesülő épület a szomszédos Fuchs Kastély parkjában áll, az ottani fák ölelésében. Az épület átmenetet képez a kastélypark és a szikár modernista tömb között. A park és épület eggyé olvad.
Az épület része a főtér és környéke megújítási koncepciójának.

Kiállítva a „Réz az építészetben díj” pályázaton – Brüsszelben."

Tervező: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin, Tóth Balázs, Bálint Sándor

03_edited.jpg

BUDAÖRSI REFORMÁTUS TEMPLOM

2021

This is your Project Description. It’s a great place to describe your Project in more detail. Add images and provide visitors with essential information about your work, including the project length, partnerships or any successful outcomes. To hook new potential clients, show how your work has provided solutions for past clients.

ACCamera_45_edited_edited.jpg

CSIPKEBOKOR ÓVODA

2018

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

02_edited_edited.jpg

BICSKEI TANUSZODA ÉS BŐVÍTÉSE

2014

"A 2009-től sikeresen működő bicskei tanuszoda a megnövekedett igények kiszolgálására az uszoda bővítésével bíztak meg minket. Ez a meglévő medencéket kiegészítendő, strand és vízilabdamedence tervezését foglalta magában."
Tervezők: Berzsák Zoltán, Konyha Katalin, Szikszai Noémi

4_edited.jpg

SZOMBATHELYI WEÖRES SÁNDOR SZÍNHÁZ ÚJ ÉPÜLETE - ÉPÍTÉSZETI ÉS VÁROSRENDEZÉSI ÖTLETPÁLYÁZAT

2008

"Állandók és változók paradoxona. Rugalmasság és fix pontok. Mire van szükségünk?

Sarkokra? Fogódzókra? Vagy inkább lüktetésre: újra, frissre, másra? Vagy méginkább: fordulópontokra?

Válaszokat keresünk:

  • hogyan lehet egy városi tér ugyanott és mégis teljesen máshogy,

  • hogyan lehet egy homlokzat minden nap vagy minden órában más, miközben ugyanaz marad,

  • hogyan lehet egy színpad és egy nézőtér mindig más, pedig ugyanott vagyunk,

  • hogyan lehet egy teremben bármit berendezni,

  • ...

Most színház van. Színházépület: állandók és változók paradoxona.

Mi vagyunk a törpe-király fia-lánya. Építs nekünk köd-falakat.

Nagyszabású koncepció. Az épület és a méltatlan helyzetű városi park összekapcsolása. A színház előtere a park, ezért a meglévő rossz állapotú és struktúrájú épületek bontása mellett döntöttünk. A park befut az épület előcsarnokába, így elmosódik a határ a két világ között. Ezt erősíti az épület egy kubusból metszett formája, melyet egyetlen anyag - a réz ural. Ennek hálós, áttört, valamint tömör felhasználása külön-külön réteget alkot. A városi tengelybe az épület oldalhomlokzata került. Rajta hatalmas kivetítőn keresztül a sétálóutca is bekapcsolódhat a kulturális központ életébe."

Részvétel a Mátis és Egri Kft.-vel. Díjazás: Megvétel

001_edited.jpg

VERESEGYHÁZI CSALÁDI HÁZ

2017

As an open space with lots of visitors coming in every day, Office Building was one of my favorite projects to work on. It not only manifests my architectural inspirations and beliefs, but it’s the perfect combination between design and practicality. If you’re ever in the area, I invite you to stop by and take a look yourself.

IMG_1080_edited.jpg

ALBERTFALVAI REFORMÁTUS TEMPLOM ÉS KÖZÖSSÉGI ÉPÜLET

2010

Tervezők: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin

01_edited_edited.jpg

FASORI REFORMÁTUS TEMPLOMKERT

2012

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

12_edited_edited_edited.jpg

BUDAKALÁSZI CSALÁDI HÁZ

2009

"A település legmagasabb részén helyezkedik el ez a kortalanságot árasztó épület, melynek minden helyiségéből akadálytalanul élvezhető a feltáruló pompás panoráma."
Tervező: Berzsák Zoltán  -  Munkatárs: Konyha Katalin

2_edited.jpg

HÉTSZÍNVIRÁG ÓVODA ÉS TAGÓVODÁJÁNAK BŐVÍTÉSE

2013-2014

"A korábban elkészült 3 foglalkoztatós óvodaépületünk – Európai uniós támogatásból – további 3 foglalkoztatóval, majdnem egy teljes szinttel bővülhetett. A rendelkezésre álló keret erejéig igyekeztünk az teljes épület egybefűzését, komplexitását fokozni."
Tervezők: Berzsák Zoltán, Konyha Katalin

06_edited_edited.jpg

DIÓSDI CSALÁDI HÁZ

2019

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

1szerk_edited.jpg

KEREPESI REFORMÁTUS TEMPLOM

2019

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

0026_edited_edited_edited.jpg

MOKK SZÉKHÁZ

2011

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

02_edited_edited.jpg

HUBAY JENŐ TÉRI TÁRSASHÁZ

2019

Tervezők: Berzsák Zoltán

15_ACCamera_35_edited.jpg

NECKERMANN IRODA- ÉS PORTÁLFELÚJÍTÁS
MŰEMLÉK

2010

"Az épület a 30-as évek egyik meghatározó, markáns modernista épülete. Beilleszkedése a Vörösmarty tér miliőjébe példaszerű. A modern, letisztult „formakincs” és a részletgazdagság egyszerre jellemzi. Az épületet bemutató Tér és Forma című folyóirat 1939/4. számában lévő fotográfiákról pontosan érzékelhető, mi az, ami kora épületei közül is kiemelte. Eredetileg a földszinten a Wagons Lits // Cook utazási iroda, az első, illetve a második emeletén az ehhez tartozó irodák helyezkedtek el.

            A homlokzat építészeti végiggondoltsága egyszerre teremti meg az illeszkedést a környezetével, és a függetlenedést azok stíluselemeitől.

            Részleteiben figyelhetők meg ezek a finomságok. Az épület homlokzatkialakítása a funkcionálisan összetartozó három alsó szintet egy egységként kezeli. A földszinti üzletsáv felett két sorban lévő egyedi, világító neon un. plasztikus betűkből álló fényreklám készült, a felső két irodaszint között nagyméretű, szintén plasztikus, fényreklámként működő céglogót készítettek. Az üzletegységet egy neon kerettel fogták egybe.

A portálok idomacél szerkezetből, nagyméretű, osztás nélküli kirakatüvegből készültek. Mind az idomacél profilokat, mind a bejárati ajtókat, illetve az üzlet bejárat feletti sávot rézlemezzel burkolták. A homlokzat üzlethez tartozó két emeleti szinti nyílászárói szintén acél szerkezetűek voltak, a lakások ablakai fa szerkezetűek.

Az épületet vágott, süttői édesvízi mészkő lapburkolat fedi. Kiosztása finoman illeszkedik a nyílásosztásokhoz.

Az épület terveinkkel érintett részének helyreállításánál fenti részletekből a lehető legtöbbet igyekeztünk visszahozni, kiegészítve a mai kor technikai lehetőségeivel."

Tervezők: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin

hasonlítás_edited.jpg
 

VÁLOGATOTT MUNKÁINK

EGEK KIRÁLYNÉJA - ÚJPESTI FŐPLÉBÁNIA

2015

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

újpesti plébánia skicc2_edited_edited.jpg

DUNAMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET SZÉKHÁZ ÉS KONFERENCIAKÖZPONT

2020-

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

ráday.jpg

VESZPRÉMI CSALÁDI HÁZ

elkészült
2005

"Az épület különlegessége az oldalhatáros beépítésre adott egyedi válasz. A síkban egy vonalat követő homlokzati felületek térben eltolódnak. A mozgást a puha kitöltések jelzik."
Tervező: Berzsák Zoltán  -  Munkatársak: Mravik Csaba, Sztojka Gábor

2_edited_edited.jpg

CSÖMÖRI REFORMÁTUS TEMPLOM ÉS PARÓKIA

2014

As an open space with lots of visitors coming in every day, Office Building was one of my favorite projects to work on. It not only manifests my architectural inspirations and beliefs, but it’s the perfect combination between design and practicality. If you’re ever in the area, I invite you to stop by and take a look yourself.

csömör.jpg

KERESZTÚRI ÉTTEREM ÉS IRODAÉPÜLET

2009

"A Preisich Gábor által tervezett Polgármesteri Hivatal bővítéseként létesülő épület a szomszédos Fuchs Kastély parkjában áll, az ottani fák ölelésében. Az épület átmenetet képez a kastélypark és a szikár modernista tömb között. A park és épület eggyé olvad.
Az épület része a főtér és környéke megújítási koncepciójának.

Kiállítva a „Réz az építészetben díj” pályázaton – Brüsszelben."

Tervező: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin, Tóth Balázs, Bálint Sándor

rézház.jpg

BUDAÖRSI REFORMÁTUS TEMPLOM

2021

This is your Project Description. It’s a great place to describe your Project in more detail. Add images and provide visitors with essential information about your work, including the project length, partnerships or any successful outcomes. To hook new potential clients, show how your work has provided solutions for past clients.

ACCamera_45_edited_edited.jpg

CSIPKEBOKOR ÓVODA

2018

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

fasori óvoda.jpg

BICSKEI TANUSZODA ÉS BŐVÍTÉSE

2014

"A 2009-től sikeresen működő bicskei tanuszoda a megnövekedett igények kiszolgálására az uszoda bővítésével bíztak meg minket. Ez a meglévő medencéket kiegészítendő, strand és vízilabdamedence tervezését foglalta magában."
Tervezők: Berzsák Zoltán, Konyha Katalin, Szikszai Noémi

bicske.jpg

SZOMBATHELYI WEÖRES SÁNDOR SZÍNHÁZ ÚJ ÉPÜLETE - ÉPÍTÉSZETI ÉS VÁROSRENDEZÉSI ÖTLETPÁLYÁZAT

2008

"Állandók és változók paradoxona. Rugalmasság és fix pontok. Mire van szükségünk?

Sarkokra? Fogódzókra? Vagy inkább lüktetésre: újra, frissre, másra? Vagy méginkább: fordulópontokra?

Válaszokat keresünk:

  • hogyan lehet egy városi tér ugyanott és mégis teljesen máshogy,

  • hogyan lehet egy homlokzat minden nap vagy minden órában más, miközben ugyanaz marad,

  • hogyan lehet egy színpad és egy nézőtér mindig más, pedig ugyanott vagyunk,

  • hogyan lehet egy teremben bármit berendezni,

  • ...

Most színház van. Színházépület: állandók és változók paradoxona.

Mi vagyunk a törpe-király fia-lánya. Építs nekünk köd-falakat.

Nagyszabású koncepció. Az épület és a méltatlan helyzetű városi park összekapcsolása. A színház előtere a park, ezért a meglévő rossz állapotú és struktúrájú épületek bontása mellett döntöttünk. A park befut az épület előcsarnokába, így elmosódik a határ a két világ között. Ezt erősíti az épület egy kubusból metszett formája, melyet egyetlen anyag - a réz ural. Ennek hálós, áttört, valamint tömör felhasználása külön-külön réteget alkot. A városi tengelybe az épület oldalhomlokzata került. Rajta hatalmas kivetítőn keresztül a sétálóutca is bekapcsolódhat a kulturális központ életébe."

Részvétel a Mátis és Egri Kft.-vel. Díjazás: Megvétel

weöres színház.jpg

VERESEGYHÁZI CSALÁDI HÁZ

2017

As an open space with lots of visitors coming in every day, Office Building was one of my favorite projects to work on. It not only manifests my architectural inspirations and beliefs, but it’s the perfect combination between design and practicality. If you’re ever in the area, I invite you to stop by and take a look yourself.

veresegyháza.jpg

ALBERTFALVAI REFORMÁTUS TEMPLOM ÉS KÖZÖSSÉGI ÉPÜLET

2010

Tervezők: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin

xi. templom skicc1.jpg

FASORI REFORMÁTUS TEMPLOMKERT

2012

The Residential Building was designed with a modern and clean look that is both practical and beautiful. By creating a unique design with unconventional elements, visitors are encouraged to stop, look and explore - regardless of their age. I’m proud to take part in a project that brings joy to the loving community of San Francisco.

12_edited_edited_edited.jpg

BUDAKALÁSZI CSALÁDI HÁZ

2009

"A település legmagasabb részén helyezkedik el ez a kortalanságot árasztó épület, melynek minden helyiségéből akadálytalanul élvezhető a feltáruló pompás panoráma."
Tervező: Berzsák Zoltán  -  Munkatárs: Konyha Katalin

budakalász skicc1.jpg

HÉTSZÍNVIRÁG ÓVODA ÉS TAGÓVODÁJÁNAK BŐVÍTÉSE

2013-2014

"A korábban elkészült 3 foglalkoztatós óvodaépületünk – Európai uniós támogatásból – további 3 foglalkoztatóval, majdnem egy teljes szinttel bővülhetett. A rendelkezésre álló keret erejéig igyekeztünk az teljes épület egybefűzését, komplexitását fokozni."
Tervezők: Berzsák Zoltán, Konyha Katalin

helikopter ovi skicc1.jpg

DIÓSDI CSALÁDI HÁZ

2019

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

süniék háza skicc5.jpg

KEREPESI REFORMÁTUS TEMPLOM

2019

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

0026_edited_edited_edited.jpg

MOKK SZÉKHÁZ

2011

The Residential Community is sure to amaze you. While designing this space, I carefully thought of all the small details needed to create an unforgettable experience for every visitor. Take a look at this intricate project and learn more about my design and artistic style. If you’re ever in San Francisco, don’t forget to visit the Residential Community.

02_edited_edited.jpg

HUBAY JENŐ TÉRI TÁRSASHÁZ

2019

Tervezők: Berzsák Zoltán

15_ACCamera_35_edited.jpg

NECKERMANN IRODA- ÉS PORTÁLFELÚJÍTÁS
MŰEMLÉK

2010

"Az épület a 30-as évek egyik meghatározó, markáns modernista épülete. Beilleszkedése a Vörösmarty tér miliőjébe példaszerű. A modern, letisztult „formakincs” és a részletgazdagság egyszerre jellemzi. Az épületet bemutató Tér és Forma című folyóirat 1939/4. számában lévő fotográfiákról pontosan érzékelhető, mi az, ami kora épületei közül is kiemelte. Eredetileg a földszinten a Wagons Lits // Cook utazási iroda, az első, illetve a második emeletén az ehhez tartozó irodák helyezkedtek el.

            A homlokzat építészeti végiggondoltsága egyszerre teremti meg az illeszkedést a környezetével, és a függetlenedést azok stíluselemeitől.

            Részleteiben figyelhetők meg ezek a finomságok. Az épület homlokzatkialakítása a funkcionálisan összetartozó három alsó szintet egy egységként kezeli. A földszinti üzletsáv felett két sorban lévő egyedi, világító neon un. plasztikus betűkből álló fényreklám készült, a felső két irodaszint között nagyméretű, szintén plasztikus, fényreklámként működő céglogót készítettek. Az üzletegységet egy neon kerettel fogták egybe.

A portálok idomacél szerkezetből, nagyméretű, osztás nélküli kirakatüvegből készültek. Mind az idomacél profilokat, mind a bejárati ajtókat, illetve az üzlet bejárat feletti sávot rézlemezzel burkolták. A homlokzat üzlethez tartozó két emeleti szinti nyílászárói szintén acél szerkezetűek voltak, a lakások ablakai fa szerkezetűek.

Az épületet vágott, süttői édesvízi mészkő lapburkolat fedi. Kiosztása finoman illeszkedik a nyílásosztásokhoz.

Az épület terveinkkel érintett részének helyreállításánál fenti részletekből a lehető legtöbbet igyekeztünk visszahozni, kiegészítve a mai kor technikai lehetőségeivel."

Tervezők: Berzsák Zoltán, Mravik Csaba, Konyha Katalin

hasonlítás_edited.jpg